Samsung po punon për Galaxy Watch

0

Ka thashetheme që Samsung po punon për një linjë të re orësh që do të marrë emrin Galaxy.

Mendohet se emri Galaxy është zgjedhur për faktin se është më i njohur nga linja e celularëve të markës.

Zakonisht, Samsung i prezanton aksesorët e dorës në fund të gushtit dhe deri atëherë do të ketë shumë thashetheme të tjera mbi orën e re.

Samsung sjell versionin e ngjyrës Sunrise Gold për smartphone Galaxy S9 dhe S9+, që doli në shkurt të këtij viti me ngjyrë të zezë mesnate, blu koralor dhe purpurtë jargavani.

“Njerëzit duan të shprehin stilin dhe personalitetin e tyre përmes teknologjisë dhe ngjyrës dhe këta smartfonë janë një pjesë e madhe e këtij personalizimi. Versionet e reja zgjerojnë ofrimin e ngjyrave të Galaxy S9 dhe S9+ me stile të gjalla që përqafojnë një ndjenjë moderne dhe klasike ” tha Younghee Lee, Zëvendës Presidente Ekzekutive pranë Samsung Electronics.

Versioni Sunrise Gold për Galaxy S9 dhe S9+ është pajisja e parë e Samsung me një shkëlqim të hollë saten, i cili e mbështjell smarfonin me një shkëlqim të qetë dhe të ndezur.