Së shpejti në duar të lexuesve romani “Dushkaja” i Jusuf Buxhovit

0

“Dushkaja”, është romani më i ri i autorit, Jusuf Buxhovi, që pritet të publikohet së shpejti Autori i mirënjohur, Jusuf Buxhovi sjell romanin më të ri, të titulluar “Dushkaja”. ”Një metaforë letrare për vendin magjik, ku bota kthehet në katund e katundi në botë, ku vrasja merret si virtyt e dija për marrëzi..”, thuhet mbi këtë roman, që është botuar nga “Faik Konica” në Prishtinë dhe “Jalifat Publishing” në Houston. Romani pritet të publikohet së shpejti, bën të ditur vet autori. /Zhurnal/