Seancë e re gjyqësore për “Target-Fortesa”

0

Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për ndjekjen e paligjshme të komunikimeve “Target-Fortesa”.

Rasti gjendet në procedurë dëshmuese dhe e udhëheq gjykatësja Xheneta Begtoviq, ndërsa përfaqësues të aktakuzës janë Trajçe Pelivanov dhe Artan Ajro.