Sejdiu: Dënimet e deputetëve të Vetëvendosjes, dënime për gjithë popullin

Nënkryetari i Vetëvendosjes, Dardan Sejdiu ka reaguar pas aktgjykimit të nxjerrë sot nga Gjykata Themelore në Prishtinë për katër deputetët e Vetëvendosjes të cilët u dënuan me afërsisht gjashtë vjet dënim me kusht.

Sipas tij, dënimet për deputetët e Vetëvendosjes janë dënime për gjithë popullin e Kosovës, njofton Klan Kosova.

Më poshtë statusi i plotë i Dardan Sejdiut:

Denimet e shqiptuara sot nga Gjykata Themelore ne Prishtine, ne fakt jane denime per gjithe popullin e Kosoves.

Albini, Albulena, Donika dhe Fatoni jane vetem disa nga qindra mijera qe protestuan kunder marreveshjeve qe rrezikonin Republiken!

#LiripërDeputetet
#LiripërAktivistet
#DrejtësipërAstritin