Sekretari i Ministrisë së Bujqësisë Rexhail Ismaili pa përgjigje për vonesat e subvencioneve për bujqit

Sekretari i Ministrisë së Bujqësisë Rexhail Ismaili nuk ka dhënë një përgjigje ae përse po vonohen subvencionet e bujqëve për shkak se një praktikë e tillë ndikon negativisht tek të rinjtë të cilët duan të merren me bujqësi.

Është e vërtetë se ka vonesa por gjithësesi se subvencionet paguhen u shpreh Ismaili.
Çdo problem që paraqitet në shtet kërkon një intervenim sa më të shpejtë në situata të ndryshme tha ai.

Dy vite ishim sipas tij në krizën e pandemisë dhe këtë vit jemi në fazën e krizës energjetike dhe si rezultat i implikimeve jemi vonuar tek blektorët.
Ai tha se gjithësesi se subvencionet për vitin 2021 janë në fazën përfundimtare të pagesës tha Ismaili.ts