Sekretet që e bëjnë çdo grua të pa rezistueshme

0

Edhe pse nuk do ta pranonin kurrë hapur, gratë zakonisht tërhiqen nga burrat që nuk mund t’i kenë…

Sidoqoftë, pasi që asnjë kala nuk është e pathyeshme, nuk është aq e vështirë të fitosh zemrën e njeriut që dëshiron.

Këtu janë tre sekretet e vogla që mund t’ju ndihmojnë:

-Tregojuani vëmendje – burrat duan të dinë që ju jeni të interesuar. Sidoqoftë, qëndroni pak të hutuar: lërini të pyesin nëse ishte me të vërtetë ata apo ato pak gota pije që keni pirë.

– Dërgoni një mesazh si: “Si jeni? Çfarë po bëni?”. Kjo nuk është një ftesë e hapur për seks, por do të tërheqë vëmendjen. Sidoqoftë, mos e dërgoni menjëherë një tjetër, por prisni përgjigjen. Në çdo rast, nëse mesazhi tjetër është pak misterioz, mashkulli do të “kafshojë” karremin, transmeton KosovaPress.

-Kur e bëni një burrë të mendojë: “A dëshiron apo jo?”, Ju i treguat arsye për të mbajtur vëmendjen e tij te ju. Një mënyrë më e mirë për ta bërë këtë është të përdorni humor dhe të luani lojën e tij: jepini atij një kompliment të ndrojtur ose i thuaji se do t’i paguani një pije nëse ai ju jep një numër telefoni.