“Seksi me gruan është zero, nuk e di nëse martesa jonë do të mbijetojë”/ Rrëfehet burri i lënë pas dore

0

Një burrë ndan me lexuesit e tabloidit “The Sun” , në rubrikën “E dashur Deidre” shqetësimin se me gruan e tij nuk kryen marrëdhënie seksuale.

Burri shkruan:

E dua gruan time shumë, por seksi ka rënë në zero. Ne jemi të martuar për dhjetë vjet dhe kemi një marrëdhënie të shkëlqyer derisa vjen fjala tek intimiteti.

Unë jam 35 vjeç dhe gruaja ime është 33 vjeç. Kemi dy djem të moshës gjashtë dhe katër vjeç. Asgjë nuk ka ndodhur me askënd tjetër, por unë kam marrë zakonin që t’u dërgo mesazhe grave të tjera.

Unë e di se jo çfarë po bëj është e gabuar dhe me të vërtetë dua të ndalem, por nuk mund ta ndihmoj veten time. Po bëhem shumë i frustruar.

DEIDRE përgjigjet:

Është joreale që gruaja juaj të mendojë se martesa juaj mund të mbijetojë pa seks, por shkëmbimii mesazheve me gra të tjera nuk është përgjigja.

A mendoni se gruaja juaj ndihet e marrë për të mirëqene si nënë dhe amvisë?
Apo seksi nuk është dhe aq i mmirë për të?

Puthuni dhe përkëdheluni pa presion për të bërë seks, do të filloni ringjalljen e intimitetit. /Lajmifundit.al/