Sela: BDI është e shpartalluar, ka marrë fund

0

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela sonte deklaroi se BDI tashmë është shpartaluar dhe do humb në zgjedhjet e ardhshme. Në një intervistë për Tv Shenja ai deklaroi shqiptarët sot jetojnë sikur në kohën e racizmit në Amerikë, sepse shumë vendbanime shqiptare në Manastri, Veles e tjera rajone nuk kanë të drejtën për mësuar në gjuhë shqipe. Ai ka thënë në qeveri do të hyjë për ti realiziar të drejtat e shqiptarëve. (INA)