Sela dhe Taravari i bashkohen marshit për Astrit Deharin në Prishtinë

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë Veriore, Ziadin Sela dhe sekretari i pergjithshem i partise, Arben Taravari, i jane bashkuar marshit për Astrit Deharin në Prishtinë.

Ata jane parë te shoqëruar me ish-deputetin e LVV-së, Ismajl Kurteshin. Marshi: “Një popull për drejtësi”, ka gjetur mbështetjen e shoqërisë civile, personave publikë dhe shumë organizatave politike.