Sela nuk gaboi me Zaevin dhe nuk e dehu pushteti

Memedali Jusufi

Xhelal keto jane pese hapat e vogla te Aleances per tu bere parti e madhe opozitare. Alenaca per shqiptaret ishte partia qe shenoi progress ne zgjedhjet e shkuara e jo regres i nderuari Xhelal dhe nese kto ishin hapa falso ato ishin te tilla vetem pare nga pragmatizmi politik dhe jo nga nje idealizem i shqiptareve per te pasur liderin e vertete te tyre. Duke kritikuar qeverine duke qene vete mbrenda saj perbene elementin kyq per tu dalluar nga qeveria e meparshme dhe jo e kunderta ndaj vlersoj se nuk mbane qendrimi se vetem me heshtjen e BDI-se ndaj gabimeve eventuale shkohet perpara. Qasja kritike e mbane esull nje parti dhe nuk e lejon te dehet nga pushteti nderkoh ti i shikon si gabime te Seles ndaj Zaevit .