Sërish shtrenjtohet benzina dhe nafta në Maqedoninë e Veriut

Komisioni Rregullator i Energjisë ka njoftuar se çmimet e derivateve do të shtrenjtohen nga mesnata.

Sipas metodologjisë së përdorur për llogaritjen e çmimeve, çmimet me pakicë rriten mesatarisht me 1.94%.

Çmimet e EUROSUPER-95 dhe EUROSUPER-98 shtrenjtohen për 1 den për litër, kështu që benzina me 95 oktane do të kushtojë 76,50 denarë, ndërsa benzina me 98 oktane 78,50 denarë.

Çmimi i derivateve EURODIZEL rritet për 1,5 denarë, kështu që një litër naftë do të kushtojë 69,00 denarë.

Çmimet e reja hyjnë në fuqi sonte në mesnatë.(INA)