Sërish sonte protesta

Ultimatum, jo ​​faleminderit” bën thirrje për një protestë masive dhe paqësore sonte në orën 19:00, përsëri nga Qeveria përmes Ministrisë së Punëve të Jashtme deri në Kuvend.

“T’i themi jo bullgarizmit. Jo për policët e infiltruar dhe jo për dhunën policore. Të dalim masivisht dhe me dinjitet”, thuhet në ftesë.