SHBA: Klement Balili është në Shqipëri, do kapet shumë shpejt

Ambasadori amerikan Donald Lu deklaron se Klement Balili fshihet në Shqipëri.

I ftuar në opinion, diplomati amerikan paralajmëron se shumë shpejt do të kapen edhe peshqit e mëdhenj. “Ne amerikanët besojmë se ndodhet ende në Shqipëri dhe ne po shtyjmë shumë fort me hetimet, ka mundësi të arrestohet në ditët në vijim”.

Met Kanani, Arbër Cekaj dhe Klement Balili ishin tre emrat që ambasadori amerikan Donald Lu io përmendi në emisionin “Opinion” si peshq të mëdhenj.