Shek Hallaçi i Grupit të Kumanovës në grevë urie: BDI prap po dojnë me më çu në Prilep, sepse…!

0

(Postimi i Shek Halaçit, i burgosuri i Grupit të Kumanovës) “3 vjet e 2 muaj, kam berë vetmi Manastir dhe Prilep !! 18 muaj kam qendru Prilep, ne vetmi, ku nuk kam mujt te komunikoj as me shoktë e mi !! “Sot kam hy ne grevë urie”, arsyeja eshtë pse falë BDI-sê po dojnë prap mem dergu Prilep e jo te vllezrit e mi ne Idrizovë,ku per mua tani ne Prilep jam i rrezikun sepse kem postu pergjime per partite e kriminalizuara BDI&VMRO dhe per cka dihet aty jan gjithë te VMRO_s kurxho nuk eshtë Rastesishtë ne ket shtet, e di se ne gjdo aspekt kerkojnë eliminimin tim..!