Shenazi Salihi e bën kurban Vesel Memedin

E uroj “Krietarin” e RDK-së, gjegjësisht degës së BDI-së në Gostivar për postin e rij.
Paska aritur që të nxjer një çmim të volitshëm për shitjen e tij edhe pse tradhëtin nuk ka çmim që e ç’paguan.
Kësi lloj tretmani dhe kujdesi zakonisht marin delet që blehen për Kurban sepse janë krijesa të buta.
POR e keqja është se në ditën e Bajramit ato flijohen nga ai qe I bleu me pare.
Kështu që mua nuk më mbetet asgjë tjetër vetëm se ta uroj “NËnkrietarin” e rij te Kuvendit e ti them
E GËZOFSH KURBAN BAJRAMIN

Përndryshe Shenaziu është kryetar i degës RDK Vrapcisht.