Fruthi po kërcënon edhe Maqedoninë!

Deri në fund të këtij viti më shumë se gjysma e botës do të jetë në rrezik të lartë ose...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Gjatë muajit të parë të këtij viti, në vend janë raportuar gjithsej 1.182 persona me sëmundje akute infektive, duke përjashtuar...
Lajme të ngjajshme Shëndeti

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Udhëtimi i Lucasit, i cili u diagnostikua me një formë të rrallë të një tumori të trurit vetëm në moshën...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Në vend deri më tani janë evidentuar 22 raste të kollës së mirë, më së shumti në Shkup. Nga Ministria...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Rritje të të sëmurëve me grip është regjistruar edhe në raportin e fundit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar. Janë raportuar 1.834...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Jo vetëm që mjekët po largohen nga Maqedonia dhe shkojnë për të punuar jashtë vendit, por disa spitale në të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Mënyra më efekase për ta parandaluar përhapjen e pertusisit (kollës së mirë) është vaksinimi, nuk është as mbyllja e kufijve,...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Lajmi për mjeken Elmedina Asani u në viral mbrenda natës, njofton agjencia e lajmeve INA. Pati shumë reagime kur ajo...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Korrupsioni si çelës për të arritur deri te specializimi dhe jo meritat, është ajo që më detyroi të largohem nga...
Lajme të ngjajshme Shëndeti

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

Barnat që së fundmi përdoren për humbjen e peshës, mund ta ulin rrezikun për zhvillimin e kancerit të zorrëve –...
Lajme të ngjajshme Shëndeti

Ish-ministrja e Kosovës: Roli i Shqipërisë nuk ka qenë dobiprurës këto kohë për ne

Bujar Osmani ‘thumbon’ Albin Kurtin: Kush prish marrëdhëniet me SHBA-të, i bën dëmin më të madh shqiptarëve

Kërkohet hapja e degës së gjuhës shqipe në Preshevë, dorëzohet shkresa në Universitetin e Beogradit

ME TE LEXUARA

6 orë
Ju fishkëllojnë veshët? Ja çka tregon kjo për shëndetin tuaj
6 orë
Hojet e bletëve me vlerat më të mira për shëndetin
6 orë
Klinika Zhan Mitrev 24 vjet – 1 milion ekzaminime dhe 400,000 histori suksesi
1 ditë
Ulet numri i të sëmurëve nga gripi në Maqedoni
1 ditë
Fruthi po kërcënon edhe Maqedoninë!

TË FUNDIT

6 orë
Ju fishkëllojnë veshët? Ja çka tregon kjo për shëndetin tuaj
6 orë
Hojet e bletëve me vlerat më të mira për shëndetin
6 orë
Klinika Zhan Mitrev 24 vjet – 1 milion ekzaminime dhe 400,000 histori suksesi
1 ditë
Ulet numri i të sëmurëve nga gripi në Maqedoni
1 ditë
Fruthi po kërcënon edhe Maqedoninë!