Anulohen rreth 2 mijë ndërhyrje kirurgjike, mjekët akuzojnë autoritetet për neglizhencë

Për rreth tri javë sa nuk kanë punuar sallat e operacioneve me kapacitet të plotë në Klinikën e Kirurgjisë janë...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Pandemia Covid 19 shkurtoi jetëgjatësinë në botë për gati dy vjet, kur u përhap nga viti 2019 dhe 2021, duke...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Katër klinikat më të mëdha private shëndetësore – “Acibadem Sistina”, “Remedika”, “Neuromedika” dhe “Klinika Zhan Mitrev” gjatë vitit të kaluar...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Rreth 12 infermiere në muaj largohen nga Maqedonia e Veriut. Këtë alarm e ka ngritur Shoqata e Infermierëve për anestezi,...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Deri në fund të këtij viti më shumë se gjysma e botës do të jetë në rrezik të lartë ose...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Gjatë muajit të parë të këtij viti, në vend janë raportuar gjithsej 1.182 persona me sëmundje akute infektive, duke përjashtuar...
Lajme të ngjajshme Shëndeti

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Udhëtimi i Lucasit, i cili u diagnostikua me një formë të rrallë të një tumori të trurit vetëm në moshën...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Në vend deri më tani janë evidentuar 22 raste të kollës së mirë, më së shumti në Shkup. Nga Ministria...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Rritje të të sëmurëve me grip është regjistruar edhe në raportin e fundit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar. Janë raportuar 1.834...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

Jo vetëm që mjekët po largohen nga Maqedonia dhe shkojnë për të punuar jashtë vendit, por disa spitale në të...
Lajme të ngjajshme Aktuale

Gjimshiti: “Kemi lindur në shtete të tjera, por në shtëpi ndiqnim zakonet dhe traditat shqiptare”

Itali-Shqipëri, FSHF vjen më një lajm të rëndësishme për tifozët shqiptarë

Jasir Asani është njeriu gol, ja si luan Shqipëria në Europian sipas prestigjozes “Marca”

ME TE LEXUARA

No data was found

TË FUNDIT

5 ditë
Rreziqet shëndetësore që vijnë nga mizat që prekin ushqimin
6 ditë
VIDEO/Ziberi: Shkalla e vdekshmërisë nga kanceri në Ballkan, shumë më e lartë se sa në BE
7 ditë
Ja kush e shpiku koronavirusin në laborator, kardiokirurgu shqiptar zbulon
7 ditë
Përfitimet e jashtëzakonshme që merrni nga konsumi i shalqirit
1 javë
Spitali i Qytetit i stërmbushur nga pacientë të ardhur nga Qendra Klinike