Sheqerinska flet për hetimet e filluara për Osmanin

0

Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska gjatë manifestimit qendror me rastin e shënimit të 11 tetorit, u pyet nga gazetarët për hetimet e reja të PSP-së dhe për akuzat ndaj zëvendëskryeministrit Bujar Osmani dhe për atë se a do të thirret në përgjegjësi nga Qeveria. Shekerinsa theksoi se askush nuk është mbi ligjin dhe se procedurat në vazhdim do të tregjnë nëse dikush duhet të mbajë përgjrgjësi dhe se Qeveria nuk do të ndërhyjë në punën e organeve që duhet të jenë të pavarura.

Ne kemi treguar se sundimi i ligjit mund të funksionojë vetëm nëse është i vlefshëm për të gjithë.Treguam se nuk kërkojmë trajtim të posaçëm dhe se jemi të bindur se vetëm në këtë mënyrë Maqedonia mund të ecë përpara” – shtoi Shekerinska duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve pas përfundimit të festës qendrore me rastin e 11 tetorit, Ditës së Kryengritjes Kombëtare, e cila u mbajt në oborrin e Qeverisë.