Shfaqet plaku i “fusnotës”. Sjell një tjetër moment qesharak (Video)

Sa here që permendet “fusnota”, nuk ka se sit ë mos kujtohet plaku Asllan Zeka, nga Murga e Seknderajt.

Përgjigjja e tij, për asteriksin e Edita Tahirit, pat shkaktuar shumë të qeshura, duke u bërë senzacion në rrjetet sociale.

Më shumë se gjysem dekade pas kësaj ngjarje, Zeka vazhdon të jetë i forte me shendet dhe më humor të mirë.

Video ne linkun me poshte:

https://video.gjirafa.com/gazetablic?video=shfaqet-plaku-i-fusnotes-sjell-nje-tjeter-moment-qesharak