Shkëndija gati të zgjedh trajnerin, ja emrat që përmenden

0
Foto: Arkiv

Trajner të njohur vendor dhe nga jashtë si: Jeton Beqiri, Ilir Daja, Mirel Josa e të tjerë janë përmendur si emra të mundshëm për trajner të ri të Shkëndijës nga Tetova. Megjithatë, nga Shkëndija nuk dëshirojnë të komentojnë shkrimet nëpër media.

“KF Shkëndija asnjëherë nuk ka komentuar dhe nuk do të komentojë spekulimet e mediave dhe opinionit. Gjithçka që është zyrtare publikohet në kohë reale në ëeb faqen e klubit”, njoftojnë për Lajm nga zyra për marëdhënie me publik e KF Shkëndija./Gazeta Lajm/