Shkup, 178 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar 178 shkelje të rregullave të trafikut, dhe atë: 29 për tejkalim të shpejtësisë, 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 15 gjoba iu shqiptuan vozitësve fillestar, shkruan Alsat.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 14 gjoba për përdorim të telefonit, 9 për mosvënien e rripit të sigurisë, 6 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta, 4 gjoba për makina të transportit publik teknikisht të parregullta…/Alsat.mk