Shkupi përfshihet nga reshjet e furishme dhe vërshimet (VIDEO)

Pas temperaturave të larta në Maqedoni që sot arritën në pothuajse 40 gradë celsius, Shkupin e ka kapluar një shi i rrëmbyeshëm.

Rreshjet kanë filluar rreth orës 15:30 me një intenzitet shumë të lartë.

Një gjë e tillë pritet të shkaktoj shumë vështirësi në lagjet shqiptare, ku sistemi i kanalizimit të ujrave atmosferik është në gjendje të keqe.

Moti jostabil e ka përcjellë vendin në shumë ditë gjatë muajit të kaluar, ndërsa nga dita e djeshme meteorologët kanë parashikuar që muaji korrik do të jetë i nxehtë dhe me temperatura të larta.