Shoqata për trashëgimi dhe krijimtari kulturore organizon Konferencë shkencore në Preshevë

0

Të shtunën, më 26 tetor 2019, në ora 11, në sallën e Kuvendit komunal të Preshevës mbahet Konferenca shkencore : “Trashëgimia kulturore dhe turizmi”, në të cilën do të marrin pjesë shumë studiues eminentë: Prof.dr. Drita Halimi-Statovci, Prof.dr. Agron Xhagolli, Prof.dr.Nebi Dervishi, Dr. Rovena Vata, Dr. Qazim Namani, Avokat Agron Isa Gjedia, Phd. Shpëtim Memishi, Doc.dr. Minir Ademi, Dr.sc. Shefki Selami, Ma Emin Sallahu, Dr. Fejzulla Gjabri, Ismet Tafili, Mr.sc. Ismet Jonuzi-Krosi, Prof.dr. Mustafa Ibrahimi, Dr. Mustafa Haziri, Dr.sc. Besim Morina, Phd. Hajrullah Mustafa, Dr.sc.Muharrem Qafleshi, Mr. Jeton Sallahu, Xhafer Cakolli, Msc. Shkëlzen Limani, Xhemaledin Salihu. Konferencën shkencore e organizon Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore në Preshevë.(INA)