Shqiptarët këtë shtet do ta nxjerrin nga lloçi

0

Rami Mislimi
Rrugës për në NATO dhe BE nuk shkohet me LSDM-në dhe funksionarët e saj, por me shqiptarët, duhet që të kuptojë çdo maqedonas dhe në veçanti Zaevi se në fund prap shqiptarët këtë shtet do ta nxjerrin nga lloçi korruptiv që e kanë kapur njerëzit e tij. TURP dhe FK