Shqiptarët në Zvicër themelojnë shoqatën kulturore shqiptaro zviceriane, musafirë Joseph DioGuardi

0

Vjen në Zvicër ish kongresmeni Amerikan, Shqiptaro Amerikani Joseph DioGuardi me Zonjën e tij Shirley Cloyes DioGuardi- Ballkan Affairs. Krenaria jone Shqiptare e mbrojtjes së çështjes shqiptare në kongresin amerikan vijnë të vizitojnë komunitetin shqiptaro zviceran dhe të përshëndesin krijimin e shoqatës kulturore shqiptaro zvicerane Albanian Swiss Civic League dhe te falimenderojm 30 vjetorin e punes se Albanian American Civic Leage ku gjithe Shqiptaret ishin se bashku. Takimi mbarë shqiptar i organizuar me këtë rast do të mbahet si më poshtë: 24 nëntor 2019 në orën 15.00 Pentorama, Arbonerstrasse 4, 8580 Amriswil Ju mirepresim me familjaret e juaj.