Shqiptari jetë me katër ujq. Njërin e quan Trump! (VIDEO)

0

Hysni Rexha nga fshati Osekhillë e Gjakovës jeton me ujq. Ai ka katër ujq, ku njërit pre tyre i ka vënë emrin Trump.

Ai ka thënë për Klan Kosova se për të ujku me emrin Alfa është lideri i kopesë, të cilën e ka ai.

Ai ka thënë se qysh i vogël ka qenë ëndërr e tij të mbaj ujq, këta ujq ai i ka marrë në mënyra të ndryshme, disa prej tyre i ka zënë vet.

“Jam kanë i vogël e kam pas ëndërr këtë punë dhe mi ka dërgua zoti këta ujq. I kam nxënë disa me dorë, disa të tjerë i kam marrë të mëdhenj, ndërsa ka të tjerë që i kam marrë nga shpellat”, ka thënë Hysniu.

Njeriu qe jeton me ujq, Hysni Rexha nga Gjakova

Ora 7 – Njeriu qe jeton me ujq, Hysni Rexha nga Gjakova – Klan Kosova Është gazetari Milot Hasimja, ai i cili sjell një reportazh të veçantë për një personazh shumë interesant nga një fshat i Gjakovës, Osekhillë. Është fjala për Hysni Rexhën, njeriu i cili përveç shumë shpezëve ka edhe 4 ujq, madje njëri prej tyre quhet edhe TRUMP. Si është të jetosh pranë tyre ju flet storia e gazetarit tonë.

Gepostet von Ora Shtate nê Klan Kosova am Mittwoch, 17. Januar 2018