Shqiptari nga Tiroli tenton të kalojë provimin me kamerë spiunimi

0

Në fakt, ai ka dashur të pajiset me patentë shoferi në një mënyrë sa më të lehtë, por kur u përpoq të kalonte provimin teorik me mjete jashtligjore, një person 39-vjeçar nga Shqipëria tani është hetuar

Gjatë kontrollit në zyrën e motorizimit në Bolzano, shqiptari ishte jashtëzakonisht nervoz dhe i emocionuar. Kjo i sinjalizoi policët e komunikacionit rrugor dhe 39-vjeçarin e kontrolluan më detajisht, transmeton Shtegu.com.

Me sukses: Personi nga Shqipëria kishte bashkëngjitur një kamerë të vogël spiuni në këmishën e tij, e cila përmes një vrime i regjistronte pyetjet e testit të licencës dhe ato ia kalonte një bashkëpunëtori, i cili kandidatit i dha përgjigjet e sakta.

39-vjeçari ishte në gjendje të përfundojë provimin pa asnjë gabim në kohën më të shkurtër të mundshme. Përpjekja, megjithatë, ishte e kotë: Në vend të një certifikate pozitive të provimit, ndaj tij është shqiptuar kallëzim. Kamera e vogël gjithashtu iu konfiskua.