Shtatë afganë gjenden në makinën e një banori të Gjevgjelisë

0

Shtatë afganë u gjetën gjatë kontrollit të një automjeti në vendkalimin Bogorodicë. Gjatë inspektimin të automjeti policia ka gjetur shtatë emigrantë, shtetas të Afganistanit,

Emigrantët janë të moshës 18 deri në 38 vjeç. Emigrantët dhe shoferi 47 vjeçar nga Gjevgjeli janë ndaluar nga policia.

Ditëve të fundit është dhënë alarmi për fluks të madh të emigrantëve që janë të vendosur përreth kufirit Greqi – Maqedoni. (INA)