“Shumë gra nuk e dinin…”, lajm i mirë për banorët e Burrelit. Rama e nis ditën me këtë video

Kryeministri Edi Rama e ka nisur diten me lajmin e mire per gjithe banoret e Burrelit dhe zonave perreth.

Ne spitalin rajonal ka nisur zbatimin sistemi i patronazhimit nga qendat universitare te Tiranes. Tashme nenat mund te marrin aty sherbimin dhe ndihmen e nevojshme per lindjet.

Postimi i Rames

MIRËMËNGJES ????dhe me këtë shembull se si sistemi i patronazhimit të spitaleve rajonale e bashkiake nga qendrat universitare të Tiranës po zbatohet për nënat dhe fëmijët në spitalin e Burrelit, ju uroj një javë të mbarë.