Si është gjendja në pikën kufitare të Tabanocit dhe Preshevës

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë me intensitet të rritur në akset rrugore jashtë mjediseve urbane.

Në pikat kufitare “Tabanoc” dhe “Preshevë” për hyrje-dalje pritet prej 40 deri 60 minuta, ndërsa në pikën kufitare “Bogorodicë” për dalje prej 30 deri 40 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. (INA)

Por ja si është gjendja momentale në Preshevë dhe Tabanoc:

Por ja si është gjendja momentale në Preshevë dhe Tabanoc:

KAMERAT PËR DALJE NGA SERBIA NGA PRESHEVA KLIKO LIVE 

KAMERAT PËR DALJE NGA MAQEDONIA NGA TABANOCI KLIKO LIVE