Simptomat që tregojnë se jeni në depresionin

Sipas ekspertëve të Universitetit të Uashingtonit, dy ose më shumë nga këto simptoma mund të tregojnë depresion, edhe nëse nuk jeni në dijeni të tij.

Simptomat e mundshme janë këto:

-lodhje dhe mungesë vullneti

-dhimbje të papërshkrueshme që nuk kalojnë

-shtim i dëshirës për ëmbëlsira ose karbohidrate

-kontrolloni oreksin me vështirësi

-përqendrim dhe konfuzion

-problemet me përballje me stresin e përditshëm

-përgjumje pasdite (edhe nëse keni një gjumë të mirë të natës)

-tensione të shpeshta dhe zemërim

-ju nuk keni fuqi për të kryer detyrimet tuaja ditore

-problem me gjumë ose zgjoheni lehtë.