Siniçani, Sela: Komuna s’lejoi hidrocentralet e BDI-së (VIDEO)

0

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela i ka bërë thirrje policisë të tërhiqet nga punimet në Siniçan dhe banorëve t’i lejohet furnizimi më ujë të pijshëm. Sela ka kërkuar nga faktori ndërkombëtarë që të ndërhyjë në këtë çështje, me qëllim që Maqedonia e Veriut të mos shndërrohet në shtet policorë. Ndërhyrjen e policisë e ka cilësuar hakmarrje ndaj Komunës së Bogovinës.