Skandaloze/Në buxhetin e Ministrisë së Ekologjisë nuk janë paguar 153 milionë euro taksa për licencat

Ministrja e sapozgjedhur e Ekologjisë, Kaja Shukova në emisionin Top Tema në Telma njoftoi hetim për tarifa të papaguara në shumën 153 milionë euro në këtë ministri, përcjell INA.

“Do të hetohet se përse nuk janë arkëtuar 153 milionë euro në buxhetin e Ministrisë së Mjedisit nga mbajtësit e lejes së integruar A dhe janë fshirë 492 milionë euro si të vjetruara”, theksoi ministrja Shukova mbrëmë në emisionin Top Tema, duke theksuar se raporti është dërguar për shqyrtim dhe verifikim. (INA)