Slatkar i kërkon falje Alioskit në shqip nga mesi Beogradit! (VIDEO/FOTO)

Pas një ngjarje jo të lakmueshme nga Prilepi ku para tre viteve Xhani Alioski me familjen e tijë u larguan nga lokali vetëm se nënën e kishte të mbuluar dhe flisnin shqip, raperi mirënjohur Slatkar kërkon falje në këngën e tijë në gjuhën shqipe duke futur fjalën “Mirdita, ata janë nazi, nuk jamë unë” e që spoti ishte xhiruar në Beograd.

E gjitha kjo e inspiruar nga storja e gazetarit Furkan Saliu i cili kishte publikuar rastin në Klan Televizion dhe kishte ngjallur shumë komente në rrjetet sociale. Infot brenda Almakos tregojn që artisti maqedonas ishte mjaft i provokuar nga ngjarja në fjalë dhe kishte kërkuar që lokali i atij nacionalisti të mbyllet përjetësisht. /Almakos.com