Sonte “NATA SHKODRANE” në sheshin e Tetovës

Në Tetovë vazhdon vera tetovare.

Sonte, do të jetë “NATA SHKODRANE”, ku do të performojë ansambli nga Shkodra me valle shkodrane, OJQ Kori “Nexhmije Pagarusha” si dhe mjeshtri i madh Mirush Kabashi.

Në këtë mbrëmje do të jetë i pranishëm edhe kryetari i bashkisë së Shkodrës, Bardh Spahia.

“NATA SHKODRANE” fillon sonte nga ora 20:30 tek sheshi “Iliria”.(INA)