Sot në mëngjes janë arrestuar ish-ministra dhe ish-zëvendësministra në Maqedoni

0

Katër ish-ministra dhe ish-zëvendësministra të bujqësisë sot në mëngjes janë ndaluar nga policia lidhur me hetimet të lidhura me keqpërdorimin e ndihmës bujqësore dhe dhënien e tokës shtetërore bujqësore, konfirmuan nga Telma për Prokurorinë Publike, përcjellë INA.

Në aksionin e njësisë për krim të organizuar të MPB-së janë bëhet e ditur se janë ndaluar ish-ministrat Aco Spasenovski dhe Mihail Cvetkovski si dhe ish-zëvendësministra. I katërti i dyshuar sipas Telma është ish-ministri Lupco Dimovski, që aktualisht është deputet dhe është në kërkim. Të dyshuarit janë dërguar për marrje në pyetje në gjykatë.(INA)