Spahiu sjell një foto ekskluzive të Ali Ahmetit (Foto)

0

Artin Spahiu

Foto Ekskluzive: Gjenerali i NATO-s,. Barni White Spunner që sot ishte në panel për të diskutuar për Marrëveshjen e Ohrit si politikan bashkë me kryetarin Ali Ahmeti , dikur kuvendonin dhe bashkëpunonin si dy udhëheqës ushtarak 💪🏻💪🏻💪🏻
Ky është Ali Ahmeti, lideri dhe misionari shqiptar me autoritet të padiskutueshëm mbarë kombëtar dhe ndërkombëtar!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214526522390917&set=a.1649199003953.85853.1656322402&type=3&theater