Struganët ndajnë pikët me Makedonija GP

Skuadra shqiptare Struga Trim & Lum importon pikë të madhe në duel me Makedonija GP.

Struganët barazojnë me rezultat 1:1 me ekipin maqedon.

Mlladenovski (66’) shënoi për vendasit dhe Cvetanovski (77’) për skuadrën shqiptare.

Struga renditet në vend të gjashtë me 15 pikë, ndërsa Makedonija GP është në të nëntin me 11 sosh.