Studentët bashkojnë forcat, vijnë në Tiranë dhe nga qytetet e tjera

0

Protestës së studentëve në Tiranë, i janë bashkuar edhe ata të Universiteteve në rrethe.
Studentët e Durrësit, Korçës, Shkodrës, Vlorës dhe Elbasanit kanë dalë në protestë. Ndërkohë mësohet se studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu” dhe atë të “Luigj Gurakuqit” do të nisen drejt Tiranës.

Kërkesat e studentëve janë tre, përgjysmim të tarifaës së studimit, kushte më të mira në konvikte dhe rritje të buxhetit në universitete.
Një ditë më parë, qeveria u tërhoq nga pika 4 e VKM 288 për të mos paguar taksën për lëndët mbartëse.