Studentet tetovare qe befasuan Michiganin (Foto)

Studentet tetovare qe befasuan Michiganin.

Kane ardhur ketu permes leje-qendrimeve te perkohshme per studente dhe me vone hapin nje restoran.

E befasojne Michiganin me zellin e tyre per pune dhe realizim ne shanse te barabarta.

Nga Bashkia dhe kryetari i saj nderohen me kete mirenjohje.