Stuhia e rërës “gëlltit” një qytet në Kinë

Një stuhi rëre kaloi nëpër një qytet në veriperëndim të Kinës dhe pamjet janë mahnitëse.

Pamjet tregojnë rërë që mbulon ngadalë qytetin e Dunhuang dhe zvarritet mbi ndërtesa dhe rrugë.

Dunhuang ndodhet buzë shkretëtirës Gobi, shkruan BBC.