Sulm i radhës me dezinformata ndaj Bujar Osmani-t. Ja prej ku vjen propaganda (VIDEO)

Emisioni televiziv që merret me zbulimin e dezinformatave dhe propagandave dashakeqe në Republikën e Maqedonisë së Veriut, “Poligraf”, në puntatën e fundit në TV Alsat ka publikuar dezinformatat e radhës që burim kanë Rusinë dhe janë të adresuar te Shefi i Diplomacisë, Bujar Osmani.