Sulmohet fizikisht një banor i Haraçinës

0

Me 10.01.2019 në ora 12.34 nga Spitali i përgjithshëm i qytetit “Shën Naum Ohri” është lajmëruar se tek to ka ardhur I.A.(30) nga fshati Haracinë që ka thënë se është sulmuar fizikisht nga personat O.N. dhe H.N.

Sipas padisë, në Lagjen Cento ato dhunshëm e kanë lënë në veturën ‘Folksvagen Golf’ me targa nga Shkupi dhe e kanë dërguar afër “Kamnikut” ku e kanë sulmuar fizikisht.

Po ndërmerren masat për zbardhjen e tërësishme të rastit.