Sulmohet një familje në Gazi Babë

Nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njoftojnë se disa të mitur kanë sulmuar një të mitur tjetër, ndërsa janë lënduar edhe prindërit në përpjekje për të mbrojtur djalin e tyre.

“Me datë 01.08.2022 në ora 00:30 në Stacionin Policor Gazi Babë, S.M. (35) nga Shkupi ka raportuar se me datë 31.07.2022 rreth orës 20:10 në zonën e Gazi Babës, pas një sulmi fizik të mëparshëm nga dy të mitur në djalin e tij të mitur dhe gjatë tentativës për t’i ndarë, ai dhe bashkëshortja e tij R.M. janë sulmuar fizikisht nga E.M., A.L., A.L., B.A. dhe një person tjetër.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit”, njofton SPB Shkup.