Ta ndihmojmë Ajshen nga Kumanova, ka nevojë për operim jashtë vendit

0

Ajshe Aliu nga Fshati Llopat në komunën e Kumanovës vuan nga sëmundja e Boshtit Kurrizor dhe ka nevoj sa m; ugjente per operim në Slloveni, njofton agjencia e lajmeve INA.

Nga pamundësia finansiare dhe gjendja e shumë e rëndë sociale ajo nuk është në gjendje të operohet me mjete vetanake.

Prandaj çdo ndihmë e juaja ështe një pikë shprese për lumturinë dhe për kthimin në jetën normale për motrën tonë Ajshe Aliu. Kush ka mundësi të ndihmoj, kjo është llogaria bankare e prindit të saj:

Llogaria bankare:MK07270700047361945 SWIFT: EXPCMK22 apo mund ta kontaktoni ne tel: 072565315 (INA)