Takim i ri për prodhimin me kontratë të misrit të premten, fshati Novac – Manastir

Tribuna e tretë e fushatës për prodhimin e misrit me kontratë të organizuar nga AGROTIM, kompania “Gold Land” dhe shoqata bujqësore “Bujqësia bashkëkohore”, do të mbahet në orën 12, në fshatin Novac, Komuna e Novacit – Manastir.

Në takimi do të diskutohet mënyra e blerjes, kushtet dhe çmimi i garantuar i misrit.

Në tribunat e mbajtura deri më tani në Manastir dhe Krivogashtan, pronari i “Gold Land”, Arben Abdurrahmani, u shpjegoi bujqërve në një atmosferë miqësore kushtet në të cilat ai do të blejë misrin, me hapësirë ​​për një marrëveshje të përbashkët për çmimin e garantuar që do të shkruhet në kontratë.

-Ajo që ju ofrojmë si kompani është një blerje e garantuar, me një marrëveshje në të cilën do të ketë një çmim minimal të garantuar që nuk do të shkojë më poshtë. Nëse çmimi gjatë shpengimit është më i lartë, ne do t’ju paguajmë një çmim më të lartë. Gjithashtu përparësia që ne ofrojmë është pagesa në të njëjtën ditë kur sillni misrin. Nëse është para orës 13, paratë do të gjenden në llogarinë tuaj të njëjtën ditë, nëse dorëzoni misrin pas orës 13, do të keni mjetet të nesërmen – tha Abdurrahmani.

Në takim gjithashtu do të diskutohen kushtet e ofruara nga blerësi “Gold Land”, çmimin e pritur të misrit dhe informacione të tjera të nevojshme për lidhjen e kontratës midis bujqërve dhe blerësve.

Duke pasur parasysh protokollet e mbrojtjes Covid-19, numri i bujqërve të pranishëm është i kufizuar.

Për të rezervuar praninë tuaj, ju ftojmë të regjistroheni në një mesazh (inbox) në faqen e Facebook të “Агротим” ose “Современо Земјоделство” deri të mërkurën në 4 pasdite.