Takimi Hoti – Gashi: Alternativa mbështet fuqishëm rrugëtimin e shtetit të Kosovës

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve të tij, sot në Shkup realizoi takim me kryetarin e Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti.

Gjatë takimit në fjalë, u fol mbi zhvillimet e fundit në rajon, mbi procesin e bisedimeve Kosovë – Serbi dhe hamonizimin e marrëdhënieve politike të spektrit politik shqiptar në Maqedoninë e Veriut dhe Kosovës.

Në takim kryetari Gashi ritheksoi edhe njëherë mbështetjen e tij dhe të partisë Alternativa në ruajten dhe mbrojtjen e sovranitetit të plotë të Republikës së Kosovës.

Nga ana tjetër, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, e falënderoi Gashin për rolin konstruktiv që po zhvillon Alternativa në spektrin politik shqiptar në vend dhe rajon.