Taksisti shqiptar në pranga në Kanada

0

Një taksist kosovar po hetohet në Kanada për sulm seksual ndaj dy pasagjereve të tij. Gjykatësja e Gjykatës Supreme, Rosalie McGrath, ka shpallur fajtor Lulzim Jakupajn për dy akuza.

Mediat e huaja shkruajne se Jakupaj, u vu ne akuze per sulm seksual në pranverën e vitit 2016 dhe u arrestua.

Një nga dy viktimat dëshmoi se Jakupaj i kishte prekur gjoksin dhe të pasmet, dhe me dhunë e kishte puthur dhe kafshuar. Ai ne gjyq ka qene i heshtur dhe me koken e ulur dhe nuk ka thene asgje.

Gjykata ka dokumentuar deshmite e viktima 24-vjeçare e kishte arritur të largohej nga ai.

Si prove eshte edhe nje video ku duket Jakupajn teksa përdorte kartelën e bankës së viktimës për të tërhequr para për të paguar taksinë.