Talat Xhaferi qefliu, e “ndez” atmosferën në një lokal të Tiranës (VIDEO)

Kryeparlamentari Talat Xhaferi po gjen kohë edhe për relaks dhe ahengje, edhe përkundër agjendës së ngjeshur në Kuvendin e Maqedonisë.

Portali maqedonas “Dokaz” ka publikuar një video ku shifet Kryepralmentari shqiptarë Talat Xhaferi, se si kalon natën në mbrëmje muzikore në Tiranë. Përkrah tij shihet edhe ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Por pas verifikimeve kjo video është publikuar edhe në faqen zyrtare të lokalit Calaliero Club në Tiranë.

“Kishim nderin dhe kenaqesine te kishim midis nesh te shtunen Kryetarin e Parlamentit Maqedonas, Zoti Talat Xhaferi. @sidritbejleri te lumte goja!”, shkruan në murin e këtij lokali, ku është publikuar edhe videoja. (INA)