Willaim Walker është i ftuar në emisionin “ZEN” me Artan Behramin në T7. Ndryshe nga herët e tjera, ai kësaj radhe vjen me një rrëfim tejet personal, ku fol për jetën e tij, fëmijërinë, martesën, fëmijët e tij dhe shumëçka tjetër.

Me këtë rast, ai u ndal edhe tek martesa e fundit që pritet të ndodhë, e që këto ditë është përfolur tejet shumë për këtë pjesë.

“Tani do të martohem jo me një vajzë të re, por ajo është një gjyshe”, u shpreh mes tjerash Walker teksa foli edhe për dy gratë e tjera dhe 4 fëmijët e tij.

Ai tregoi tutje se gruaja e tretë me të cilët do të martohet quhet Dejzi, sikurse e kishte emrin edhe gruaja e dytë, tashmë e ndjerë.

https://www.facebook.com/watch/?v=396096592833535